Laadin...

RS Design Watchbox 6 Grey 33361

Regular Price 109 €
RS Design
Laost otsas
backordered

Toode on lisatud ostukorvi!

Tootekirjeldus
Size
300x105x75 mm
Arvustused
Tarne

Tarnemeetodid

Praegusel hetkel pakume veebipoes Kellad.ee järgmisi tarnemeetodeid.

Tarnemeetodid Eestis Hind
Tavatransport (tavapost või DPD pakiautomaat/pakipood) 8–16 tööpäeva 8 €
Kiirkuller (Pakipoodi / DPD pakiautomaati) 4–7 tööpäeva 10 €
Ekspressteenus UPS ukselt-uksele 2–5 tööpäeva 13 €

Märkus: See on saatmisettevõtete hinnanguline tarneaeg, mitte garanteeritud tarneaeg.

Tarne väljaspoole Eestit

Pakume tarnet ka järgmistesse riikidesse:  Leedu, Läti, Soome ja Taani. Tarne sihtriike näete ostukorvis riiki valides. Tarne hinnad nendesse riikidesse jäävad vahemikku 8–17 €.
Lisainfo
Lisainfo
Tootenumber3463669
EAN100833361
BrändidRS Design
Suuruste juhend


Kuidas mõõdetakse käekella suurust?
Diameeter
Levinud mõisteks on diameeter, kuid kõikidel käekelladel pole ringikujuline kellakorpus. Seega mõõdetakse laiust vasakult paremale. Pidage meeles, et mõne tootja puhul võetakse laiuse mõõtmisel arvesse ka krooni (kella seadistamiseks) ja nuppe. Kuid me üritame kõiki kellasid ühtsustada, et kella kroon ei läheks laiuse mõõtmisel arvesse.

suurusinfo
Korpuse paksus
Paksus – või otsevaates käekella kõrgus – määratakse, mõõtes kella tipust alumise osani, nagu on näidatud allpool. Võrdluseks, 1-eurone münt on 2,33 mm paks.
Käekellade puhul kasutatakse tavapäraselt järgmisi numbreid.
Kitsas: 4–6 millimeetrit
Tavaline: 6–12 millimeetrit
Suur: 12–14 millimeetrit
Ülemõõduline: 14–18 millimeetrit

Tööriistad ja hooldus

Selleks, et eemaldada roostevabast terasest kellarihma lülisid, pakume teile suurepärast allahindlust, kui tellite samal aja käekella: Kellarihmade suuruse reguleerimise tööriist – väärtus 24,95 ja Käekella trumlite tööriist – kellarihmade/-lülide jaoks (väärtus 9 €), et hõlpsasti muuta või lühendada olemasolevat kellarihma.

Soovitame toodet Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth. Kui soovite metallilt eemaldada kriimustusi (poleerida kellarihmasid ja -korpuseid). Kui teil ei vea ja käekella klaasile on tekkinud kriimustused, on suurepäraseks tooteks: Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Me soovime koguda küpsiseid

Kasutame liiklusvoogu jälgivaid küpsiseid, et tuvastada, milliseid lehekülgi kasutatakse. See aitab meil analüüsida andmeid veebilehe liikluse kohta ja parandada meie veebilehte klientide vajaduste kohaselt. Üleüldiselt aitavad küpsised meil pakkuda teile paremat veebilehte. Lisateave: Ostutingimused